Bota al contingut principal

La diputada i responsable de polítiques de joventut del Grup Parlamentari Compromís, Marian Campello, ha mostrat hui la seu satisfacció i la de la seua formació pel nomenament de Jesús Martí Nadal com a nou secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), qui formarà part de l’equip que regirà les polítiques adreçades als i les joves, juntament amb la vicepresidenta Mónica Oltra i el secretari autonòmic Alberto Ibañez.

Segons ha assenyalat Campello “per fi anem a tindre al front de les polítiques de joventut de la Generalitat una persona realment experta en la matèria; per la seua contrastada trajectòria Jesús Martí és el perfil idoni per a dirigir l’IVAJ, com ho demostra el seu currículum lligat a la gestió i l’associacionisme juvenil”.

“Hem de recordar que Martí substitueix en el càrrec a Juan Carlos Caballero que era dirigent de les Noves Generacions del Partit Popular. El govern sorgit de l’Acord del Botànic acaba amb la pràctica d’enxufisme del PP en l’IVAJ que suposava utilitzar este organisme d’una manera corrupta, com una agència de col·locació de militants, dirigents i familiars del PP”.

La diputada de Compromís ha mostrat la voluntat del seu Grup Parlamentari de col·laborar des de Les Corts per a impulsar una nova etapa en les polítiques per a joves, amb l’objectiu de buscar solucions a les necessitats de la joventut valenciana des del diàleg amb els propis joves i el seu teixit associatiu.