Bota al contingut principal

La diputada de Compromís i alcaldessa de Carlet Maria Josep Ortega ha assenyalat que “hem tingut coneixement de que el passat dimarts una pacient va ser atesa pel servei d’urgències de l’Hospital de la Ribera en un bany entre sorolls ocasionats per treballs d’obra. Tot això després de diverses hores d’espera i que el primer contacte amb la doctora es fera al passadís, perquè no hi havia consultes disponibles. Una vegada atesa en el bany, després de quinze minuts i de nou al passadís convertit en consulta, li van ser receptats diversos medicaments i se li va donar d’alta”.

Ortega ha registrat una pregunta parlamentària en Les Corts adreçada a la Conselleria de Sanitat, en què reclama mesures per tal que fets com els que es van produir dimarts passat en la que una pacient va ser atesa en un bany, no es tornen a produir i que, a més, l’empresa que està gestionant este hospital done explicacions per estos fets.

Segons la diputada i alcaldessa de Carlet M. Josep Ortega, “És inaudit que en un Hospital s’atenga a pacients en un bany. La sanitat valenciana ha de garantir un tracte digne a la seua ciutadania, i fets com estos ens allunyen d’eixe objectiu”.

En eixe sentit la diputada ha remarcat que “he demanat també a la Conselleria que ens informe sobre quan nomenarà a la persona que ha d’exercir les funcions de comissionat, per tal que es tinga un control i seguiment de tot el què passa en l’Hospital de la Ribera”.

A més en començar el període parlamentari “sol·licitaré una reunió d’urgència amb la Conselleria de Sanitat per abordar la situació dels serveis sanitaris a la nostra comarca”.