Bota al contingut principal

Sebastià: “Amb centenars de morts damunt de la taula, hem de ser capaços d’articular solucions per als milers d’éssers humans que estan intentant arribar a les nostres fronteres jugant-se les seues pròpies vides”.

L’eurodiputat de Compromís-Primavera Europea ha demanat a “les institucions comunitàries i els governs dels països que conformen la UE un canvi en les polítiques migratòries, així com atendre ràpidament les peticions d’asil per poder atendre aquest drama humanitari que assola Europa”.

“No podem quedar-nos indiferents, amb centenars de morts en el Mediterrani, o en un camió a Àustria o en punts i tants llocs, articulant com a solució el tancament de fronteres per deixar que éssers humans no tinguen accés a l’ajuda que els correspon”, ha continuat Sebastià.

Per finalitzar, l’eurodiputat de Compromís ha remarcat que “els migrants, en la seua gran majoria, fugen de zones de conflicte, conflictes en els quals tenim part de responsabilitat; per tant, hem de ser capaços de donar solució i respostes ràpides a aquest drama”.