Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Isaura Navarro, s’ha reunit este matí amb representants del comitè d’empresa de Vodafone-Ono per a mostrar-los el suport del grup parlamentari a la lluita contra l’ERO que l’empresa de comunicació vol fer efectiu el pròxim mes d’octubre acomiadant a 1300 treballadors i treballadores, dels quals 297 tenen els seu lloc de treball al País Valencià.

Navarro ha explicat que “des de Compromís rebutgem frontalment este ERO perquè hem de recordar que Vodafone-Ono és una empresa amb beneficis i està totalment fora de tota lògica que empreses amb beneficis puguen realitzar expedients de regulació d’ocupació per acomiadar els seus empleats”.

“Les successives reformes laborals són les que estan permetent esta intolerable situació de destrucció d’ocupació sense sentit més enllà del criteri neoliberal d’aconseguir augmentar beneficis a costa dels drets dels treballadors que acaba per perjudicar greument la nostra situació econòmica”.

“Des de la coalició ens volem solidaritzar amb els treballadors i treballadores de Vodafone-Ono i també donar suport a les accions de protesta i mobilització que estan duent a terme”, ha conclòs Navarro.