Bota al contingut principal

Compromís reclama al govern central que deixe de posar entrebancs i permeta que la solidaritat del poble valencià amb els refugiats puga ser efectiva

La diputada del grup parlamentari Compromís, Isaura Navarro, ha criticat hui la “vergonyosa” postura del govern central, que ahir en boca de la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, no va donar suport a la iniciativa de la Generalitat Valenciana, que amb la col·laboració de Balèaria, té preparat un vaixell per a portar milers de refugiats sirians des de les illes gregues.

Per a Compromís el govern del PP no pot frenar esta iniciativa del Consell sense oferir una alternativa immediata per a la tragèdia que estan patint els refugiats sirians.

Segons Navarro “el govern central del Partit Popular ha de deixar de posar entrebancs i permetre que la solidaritat del poble valencià amb els refugiats puga ser efectiva. Els valencians i les valencianes volen ajudar a eixos milers de persones que estan fugint d’una guerra i eixe vaixell és la millor alternativa a què els refugiats hagen d’estar caminant durant mesos per arribar a països on rebre ajuda”.

De part del govern del PP no ixen més que excuses per a frenar la solidaritat del poble valencià i del seu govern, és inhumà que amb absurds arguments burocràtics és posen entrebancs perquè els refugiats reben ajuda immediata. Des de Compromís reclamem al govern central que canvie la seua postura i done suport perquè, el més ràpidament possible, puga salpar eixe vaixell per a recollir els refugiats sirians que es troben en les illes gregues”.