Bota al contingut principal

El Síndic de Compromís, Fran Ferri, s’ha referit a les imputacions de l’ex alcalde de Gandia i regidor del PP en eixe ajuntament, Arturo Torró, i del nou diputat en Les Corts, Víctor Soler per la seua implicació en la trama Púnica.

Per a Ferri “Des que esclatà este escàndol hem pogut comprovar com este cas de corrupció s’havia estés per les institucions i ajuntaments valencians que estaven en mans del PP, també hem pogut comprovar, com precisament denunciàvem hui, que les primeres contractacions de la trama pública tingueren lloc amb el govern del PP en la Generalitat, així que el procés judicial està seguint la seua lògica amb les imputacions de Torró i Soler, que amb tota seguretat no seran les últimes”.

“Comença una nova legislatura i veiem com la història es repeteix, comença el rosari d’imputacions per corrupció a diputats del PP a Les Corts que es neguen a dimitir. És vergonyós que tant Torró com Soler hagen reaccionat a la seua imputació afirmant que no pensen dimitir dels seus càrrecs. Però encara és més vergonyosa l’actitud de la senyora Bonig, que sembla que no ha aprés res de les errades de Camps i Fabra i lluny d’exigir responsabilitats es dedica a tractar de llevar-li importància al cas de la Púnica, justificant allò injustificable”.