Bota al contingut principal

La presidenta de la comissió d’Educació, Cultura i Esports de les Corts Valencianes, Marian Campello, s’ha reunit este divendres amb la regidora ‘Educació d’Elx,la socialista Patricia Macià (PSPV-PSOE) dins de la ronda de visites que ha començat Campello per a conèixer les necessitats reals de la que es també la seua ciutat. Durant la conversa s’han tractat temes com el desenvolupament de Xarxallibres, el banc de llibres impulsat per la Generalitat Valenciana.

Així mateix, diputada i regidora han abordat la problemàtica en aquells col·legis del municipi que encara pateixen la xacra dels barracons, com són els casos dels col·legis de La Paz i La Valla, situació heretada de la gestió dels anteriors governs del PP a València.

La diputada estarà també divendres que ve 23 d’octubre en el Casal Jaume I d’Elx (carrer de Sant Jordi, 2) en la reunió oberta a tots els col·lectius i persones per a parlar d’Educació i Cultura. Serà a les 19 hores i amb ella es pretén continuar sabent de primera mà quin és la situació real de l’educació en la ciutat.