Bota al contingut principal

La diputada de Compromís en les Corts Valencianes, Marian Campello, ha instat hui a la Presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, a esclarir públicament si comparteix les paraules del President de NNGG del PP a la Vall d’Uixó, Carles García Fas, qui ha assegurat públicament que “no podem oblidar que el franquisme va ser un dels agents que va fer gran a la nostra ciutat”.

Estes declaracions -ha afegit Campello- s’emmarquen dins de les crítiques del dirigent juvenil popular a la retirada d’un símbol franquista d’un edifici públic en compliment de la normativa vigent, cosa que agreuja més si cap estes afirmacions”.

La Vall d’Uixó és una localitat que Bonig coneix molt bé, perquè hi va ser alcaldessa així que qui millor que ella per a abordar les paraules de García Fas. Bonig ha de decidir si el PP està al costat de la democràcia o de l’apologia del franquisme. Algú que realitza unes afirmacions així i es referma en elles no pot continuar dins d’un partit polític si este vol considerar-se democràtic així que des del PP s’hauria d’instar al President de NNGG de la Vall d’Uixó a rectificar i demanar perdó a les víctimes del franquisme per les seues insultants paraules i si no accedira a fer-ho cessar-lo immediatament”, ha conclòs Campello.