Bota al contingut principal

Compromís i Podem han formalitzat hui davant notari el protocol que els permetrà concórrer a les eleccions generals del proper 20 de desembre de manera conjunta davall el nom de “Compromís-Podemos-És el moment”

El co portaveu de Compromís, Enric Morera, ha assenyalat als mitjans de comunicació a l’eixida de la notaria que “estem molt contents perquè anem a fer història. Hem fet un gran esforç per configurar una candidatura electoral valenciana per representar al poble valencià al Congrés dels diputats, per ser protagonistes de la segona transició, per acabar amb l’empobriment del poble valencià defensant els nostres interessos en matèria de finançament i d’inversió pública territorialitzada”.

“Fem una crida a què a esta candidatura ampla s’incorporen més persones i més entitats que vulguen construir amb nosaltres, de forma positiva, eixe instrument polític que és esta coalició per aconseguir el canvi polític també al conjunt de l’estat. Des del País Valencià volem ser protagonistes d’un canvi positiu al govern de l’estat per acabar amb les polítiques de dreta i centralistes que han enfonsat a les persones i ens han enfonsat com a País”.