Bota al contingut principal

El diputat del grup parlamentari Compromís, Josep Nadal, ha assenyalat que “demà estarem participant i donant suport a la manifestació per l’escola pública i contra la LOMCE. En Compromís estem totalment en contra d’aquesta llei que vol blindar un model educatiu elitista i que està deixant a molta gent fora del sistema. Ens manifestem també contra el 3+2 en les universitats, ja que suposa una autèntica tria per a les persones amb menys recursos econòmics”.

Nadal ha afegit també que “hem de dir ben fort que revertir les retallades de l’anterior govern en Educació i polítiques socials és possible. I ho estem demostrant des del nou govern valencià, sorgit de l’Acord del Botànic, que ja està treballant per substituir la doctrina elitista i ultraconservadora del PP per polítiques a favor de l’escola pública, la qualitat i la igualtat d’oportunitats”.

“Així ho demostren els propers pressupostos de 2016 on, per exemple, hi ha previst que 10 barracons tinguen una infraestructura completa. Tot i la situació econòmica i l’injust finançament que pateix el poble valencià, el govern valencià ha prioritzat l’augment de les partides en Educació. Si el PP predicava l’austericidi ací, i ja li queda poc de continuar predicant-lo també a Madrid, és sobre tot per una qüestió ideològica”, ha conclòs Josep Nadal.