Bota al contingut principal

Oltra: “No és ètic que un imputat pel cas Gürtel tinga una adjudicació d’una TDT per un govern en temps de descompte”

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha advertit que totes les TDT “compliran estrictament la legalitat vigent” quant a producció pròpia, ús del valencià, limitacions d’emissions en cadena, protecció de la infància i notícies de proximitat, aspectes que fins ara amb el PP mai s’havien complit.

Mónica Oltra s’ha manifestat així durant la roda de premsa posterior al ple del Consell, on ha lamentat que l’Executiu d’Alberto Fabra adjudicara 42 TDT dos dies abans de finalitzar el seu govern, una actuació que la vicepresidenta ha catalogat de “poc ètica”.

“A ningú se li escapa que una actuació en els minuts brossa de la legislatura, on al Govern li quedaven dos dies en funcions, no es correspon amb pràctiques de bon govern”. D’aquesta manera, la vicepresidenta ha afegit que “no és ètic” que un imputat pel cas Gürtel tinga una adjudicació d’una TDT per un govern “en temps de descompte”.

Oltra, que no ha entrat a valorar la opinió del Consell sobre les empreses beneficiàries de les 42 adjudicacions de TDT, ha assegurat que, com en principi no existeixen justificacions legals per a revertir les concessions, el nou govern vetlarà perquè totes i cadascuna de les cadenes adjudicatàries presenten un projecte d’emissions perquè dins de sis mesos puguen estar emetent sota els criteris que estableix la llei.