Anar directament a les notícies

Compromís-Podemos-És el moment registra les seues candidatures per a les eleccions generals

Publicat el en General

El primer President del Consell del País Valencià, Josep Lluís Albinyana, encapçala la candidatura al Senat i l’actriu Rosana Pastor és la número quatre al Congrés

Compromís-Podemos-És el moment ha registrat aquest matí davant la Junta Electoral Provincial de València les seues candidatures al Congrés i Senat. Joan Baldoví (Compromís) és el cap de llista al Congrés, a qui segueix de número dos Àngela Ballester (Compromís). El número tres de la llista és Enric Bataller (Compromís) i la número quatre l’actriu Rosana Pastor (Independent), en una candidatura que tanca en el número 15 l’Alcalde de València, Joan Ribó (Compromís).
Per la seua banda Josep Lluís Albinyana (Independent), el primer President del Consell Preautonòmic del País Valencià, encapçala la candidatura de Compromís-Podemos-És el Moment al Senat. Dolors Pérez (Compromís) és la número dos i Ferran Martínez (Podemos) el tres.
Joan Baldoví ha assegurat que “els components d’esta candidatura anem donar-ho tot per aconseguir una fita històrica: el primer grup valencià al Congrés. I per contribuir amb els nostres vots al canvi necessari al govern de Madrid i per aconseguir un nou model de finançament just per a les valencianes i els valencians”.
Segons ha assenyalat Àngela Ballester “hem presentat hui la candidatura que estem segurs serà la primera força en la nostra comunitat el 20 de desembre. Les properes eleccions marcaran no només la pròxima legislatura sinó les pròximes dècades. Anem a guanyar el futur i per a això comptem amb una candidatura potent”.
Llista completa al Congrés: Joan Baldoví, Àngela Ballester, Enric Bataller, Rosana Pastor, Txema Guijarro, Paula Espinosa, Lola Bañon, Vicent Alonso, Sergi González, Reyes Matamales, Teresa Díaz, Mamen Gimeno, Jaime Paulino, Paula Paniza i Joan Ribó.
Llista completa al Senat: Josep Lluís Albinyana, Dolors Pérez i Ferran Martínez.