Bota al contingut principal

Compromís recorda que en l’anterior legislatura demanaren la factura del Congrés que el PP hi va celebrar al 2008

El síndic del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha afirmat que “donada la complicadíssima situació financera que travessa Fira València, és una vergonya que el Partit Popular de Mariano Rajoy encara no haja pagat el deute de 568.511 euros que arrossega des del congrés, celebrat al 2008, per a triar-lo com a candidat a la presidència del Govern espanyol.

“I ara Rajoy se presenta a unes eleccions generals tenint pendents els deutes de 2008. Uns diners que no veurà Fira València però que ell es gastarà en fer la campanya per al 20D  ”.

Ferri ha recordat que “en l’anterior legislatura el nostre grup va demanar precisament la factura d’eixe congrés del PP en Fira València. I per la informació que teníem, sospitàvem que la factura seguia sense pagar-se. El temps ha confirmat les nostres sospites”.

 Segons Ferri, “ara els tribunals són els que hauran de resoldre com i quan s’ha de liquidar eixe deute. Però mentre, la nostra institució firal continua patint una angoixosa situació davant la qual cal dir-li a l’encara president del Govern espanyol: Rajoy, paga la Fira. 1er avís”.

 “El cas de Fira València s’afegeix al de tantes altres institucions que el PP s’ha encarregat de destruir des de dins, embarcant-la en una espiral de malbaratament, deutes i irregularitats. Per això, esperem que la Justícia pose a cadascú al seu lloc i que Fira València recupere els diners que el PP de Rajoy li deu des de fa set anys”, ha conclòs Ferri.