Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, davant el model de finançament presentat pel president de la Generalitat, Ximo Puig, ha dit que “és un model positiu basat en l’informe de la Comissió d’Experts de les Corts, que ja apuntava principis que defensem des de Compromís, com l’autonomia financera, la coresponsabilitat fiscal i la capacitat de gestió tributària”.

“A més a més, s’actualitzen les xifres de les conseqüències del sistema de finançament actual demostrant, novament, que som el territori més maltractat de tot l’Estat, sent els únics més pobres que la mitjana i que aportem en lloc de rebre. Però ja sabem que els arguments que portem anys estan carregats de raons, i així i tot continuem sent invisibles a ulls de tots els que han manat a Madrid”.

“Per això, el proper 20D és el moment d’enviar veus valentes perquè es planten a Madrid i transformen el pes dels arguments que ja coneixem en un sistema de finançament just. Cal dir prou a les injustícies i exigir que ens deixen de tractar com a ciutadans de segona”, ha conclòs Fran Ferri.