Bota al contingut principal

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha acusat al Govern d’utilitzar els diners públics dels valencians com a eina electoral en favor del PP, en retardar l’ingrés dels 1.471 milions d’euros del Fons de Liquiditat Autonòmic, que Mariano Rajoy es va comprometre a ingressar aquest mes de novembre.

Oltra ha insistit, en la roda de premsa posterior al Ple del Consell, que el FLA “és diners que necessitem els valencians i les valencianes per a pagar a proveïdors; a empreses que estan en una situació límit i que han treballat per a la Generalitat; als advocats i advocades del torn d’ofici; a les residències de les nostres persones majors… És per açò que aquests diners públics no hauria d’estar sotmès a l’interès electoral del Partit Popular”.

La portaveu del Consell ha emfatitzat que “Se’ns va dir que arribaria en deu o quinze dies i ara es retarda. Montoro anuncia el FLA i pretén pagar-ho a finals de desembre”, ha lamentat la vicepresidenta, i afig que “si el FLA va arribar a l’abril, abans de les autonòmiques, no entenem per què que ara no arriba si es va prometre que arribaria al novembre.”