Bota al contingut principal

Compromís – Podemos – És el moment ha presentat hui a València la seua imatge de campanya i la pàgina web que albergarà tota la informació de la candidatura de la mà dels dos primers candidats per València, Joan Baldoví i Àngela Ballester, els quals han destacat la importància d’aquesta campanya catalogant-la com a decisiva.

En aquest sentit, Joan Baldoví ha assegurat que “res serà igual després del 20 de desembre, el bipartidisme firmarà la seua acta de defunció”, i ha recalcat els principals objectius de la coalició, ser la primera força de vot al País Valencià i aconseguir tindre el primer grup parlamentari valencià al Congrés dels Diputats.

Àngela Ballester ha sigut l’encarregada de presentar la pàgina web www.eselmoment.com, on es pot trobar tota la informació dels candidats, el manifest ciutadà que dóna suport a la candidatura, el programa electoral, l’agenda d’actes notícies de rellevància i un apartat anomenat “L’altra campanya” que convida a la gent a fer campanya amb la coalició. En aquest sentit, Ballestar ha senyalat que “No és una campanya tradicional de partits, és una campanya de proximitat on volem que tota a gent participe”, “és la campanya de les persones, i amb les persones anem a fer la campanya”.

En aquest sentit, s’han organitzat més de 150 actes per totes les comarques del País Valencià . L’inici de campanya a València es celebrarà demà amb un sopar i posterior pegada de cartells en una carpa en la Plaça del Pilar. També se celebraran actes d’inici de campanya a Castelló i Alacant.

Quant als actes principals de campanya, el divendres dia 11 es celebrarà a Alacant, el dia 12 a Castelló i el miting central serà el diumenge dia 13 al Teatre Olympia de València. A més, el día 17 hi haurà un acte central a la ciutat d’Elx, i el 18 de desembre el pavelló de la Font de Sant Lluís albergarà l’acte de Final de Campanya.

Més de 1,000 voluntaris

Compromís – Podemos – És el moment comptarà amb més de 1,000 persones voluntàries que s’encarregaran de penjar els cartells i dinamitzar les xarxes socials. Durant la campanya, la coalició repartirà més de 40,000 cartells on apareixeran els candidats a soles o reforçats pels líders dels seus partits, Mónica Oltra o Pablo Iglesias.

El color dels cartells de campanya és un degradat de taronja a morat i va acompanyat amb el logotip ‘És el moment’ dissenyat de forma altruista per Javier Mariscal. Estos cartells, a més, apareixeran en mupis, cabines de telèfon i tanques publicitàries repartides per tot el territori. A més d’això, s’enviaran més de 3,5 milions de cartes amb la presentació de la candidatura, el seus objectius i les paperetes de vot.