Bota al contingut principal

El portaveu de l’Ajuntament d’Alacant s’ha enganxat a la campanya d’És el Moment en la seua recta final per a reivindicar més atenció als barris de la ciutat. Bellido ha reivindicat en el míting d’aquest dimarts en la plaça d’Alger un pla estatal de rehabilitació d’habitatges del que es beneficiaria la zona nord de la ciutat, així com els sectors relacionats de la construcció. “Será un pla que reactivaria les PIME i, amb el temps, un futur estalvi per als habitants d’aqueixos habitatges en millorar l’eficiència energètica dels seus edificis”, ha explicat el portaveu als assistents al míting.

Bellido, que ha estat al costat d’altres membres de la candidatura de Compromís-Podem-És El Moment, ha explicat que el pla podria iniciar-se el pròxim any aplicant-se a tota la ciutat, però especialment en la zona nord, un àrea d’Alacant que ha patit un deteroriament especial durant la crisi econòmica.

“L’anterior pla d’habitatge 2008-2013 va ser planificat i va quedar sense efecte quan l’antiga Generalitat es va quedar amb els diners que va enviar Madrid. Hem d’aprofitar aquest moment per a portar un canvi a Madrid que obligue el Govern a mirar cap a un altre costat de l’economia, el de la previsió i l’estalvi energètic. No volem plans per a construir més habitatges, ja en tenim molts buits”, ha reflexionat Bellido en aquesta plaça del barri de la Mare de Déu del Remei.