Bota al contingut principal

El diputat del grup parlamentari Compromís, Paco Garcia Latorre, ha denunciat hui que l’empresa Edetania Bus, concessionària de transport públic de les línies d’autobús que connecten València i poblacions de l’Horta Nord, Horta Oest, el Camp de Túria i el Serrans suprimirà el servei en alguna de les seues línies els dies 25 de desembre i l’1 i 6 de gener i en altres línies reduirà el servei fins deixar-lo en connexions testimonials durant les festes de Nadal.

Segons Garcia “estem parlant de què molts ciutadans què utilitzen estes línies no podran accedir en transport públics als seus llocs de treball perquè o bé no hi ha servei eixe dia o perquè és mínim”.

“Estem parlant d’un servei públic de transport que l’empresa concessionària està obligada a complir i per això exigim una rectificació d’Edetania Bus i que restablisca el servei als horaris habituals de dies festius de la resta de l’any. Precisament en els horaris d’este tipus de les línies dels quals informa l’Agència Valenciana de Mobilitat en la seua pàgina web només es diferència entre horaris de dies festius i laborables, així que donarem trasllat a la Conselleria d’Infraestructures perquè actue en conseqüència”.