Bota al contingut principal

El diputat per València de Compromís-Podemos-És el Moment, ha deixat clar la postura de la seua candidatura respecte a la Mesa del Congrés que s’haurà de conformar el pròxim 13 de gener a Madrid. “La nova Mesa eixida d’estes eleccions ha de ser una Mesa que reflectisca la pluralitat de l’Estat, i per tant, haurà de ser una Mesa que tinga representades sensibilitats diverses.”

El cap de llista de la formació ha criticat durament la formació de l’anterior Mesa del Congrés dominada pel Partit Popular per ser “un frontó on s’han estavellat iniciatives importantíssimes” per la falta de diàleg i pluralitat per part dels grups parlamentaris.

En aquest sentit, Baldoví ha reclamat una Mesa que represente les noves sensibilitats triades després de les eleccions generals del 20 de desembre, i ha posat com a exemple de pluralitat la Mesa del Parlament Valencià, “on totes les forces estan representades”. Una decisió acordada per què tots els grups parlamentaris tinguen veu i puguen accedir a la informació més rellevant del govern parlamentari.