Anar directament a les notícies

Ferri: “Que Hisenda volguera que la Generalitat assumira injustament el retorn de fons europeus és una mostra més del maltractament a què ha sotmés el govern central als valencians”

Publicat el en Economia i Ocupació

El síndic de Compromís, Fran Ferri, ha mostrat la satisfacció del seu grup per la sentència del Tribunal Suprem que dona la raó a la Generalitat en el litigi que mantenia amb el Ministeri d’Hisenda qui li reclamava que retornara a l’estat ajudes de fons europeus.

Per a Ferri “este assumpte que finalitza amb la sentència del Suprem és bona mostra del maltracte del govern central cap al territori valencià. D’una manera injusta des del govern de Madrid es volia fer carregar sobre l’erari valencià el retorn d’uns fons europeus que els Tribunals han deixat ben clar que no hem d’assumir nosaltres”.

“Esta sentència és una gran notícia, pel fet de què el govern del Botànic no haurà de fer front a este pagament i disposarà de més fons per a continuar amb la seua política de rescatar persones”, ha conclós el síndic de Compromís.