Bota al contingut principal
El Síndic del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, s’ha referit a l’auto del jutge de l’Audiència Nacional José de la Mata pel qual envia a juí a tres ex consellers i un ex diputat del PP per adjudicacions relacionades amb el cas Gürtel.
Per a Ferri “en els pròxims mesos anem a continuar amb el seguit d’excàrrecs del PP compareixent davant la justícia, ja que després de què la ciutadania els fera fora del poder amb els seus vots, la negríssima etapa de corrupció del PP al front de les institucions valencianes encara s’ha de tancar als jutjats”.
Des de Compromís compartim el desig de la ciutadania de què es depuren les responsabilitats judicials dels responsables del saqueig perpetrat en els últims anys i que al mateix temps ens tornen als valencians i valencianes fins l’últim cèntim els diners furtats”.
Segons Ferri “en un dia com hui en què hem vist desfilar excàrrecs del PP valencià pels tribunals per casos com Noos o Valmor, juntament a este auto del cas Gürtel (i tot el que encara ha de vindre) es fa més patent l’esperpèntica oposició que el PP amb Isabel Bonig al capdavant està fent al govern del Botànic. Com s’atreveixen a donar lliçons de gestió quan els seus governs estan assentant-se en la banqueta dels acusats per haver-nos furtat als valencians?”