Bota al contingut principal

La diputada de Compromís i alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, ha denunciat hui el tracte inhumà que el servici d’ambulàncies de l’Hospital de la Ribera encarregat de traslladar malalts que reben diàlisi està dispensant als pacients.

Segons assenyala Ortega “una mateixa ambulància arreplega a diversos malalts des de les 12:30 hores i no acaba el servei de recollida per la comarca fins que arriba a l’Hospital a les 14:30 hores. Alguns d’estos pacients acaben la seua diàlisi a les 18:30 hores però fins les 20:30 hores no són retornats per l’ambulància a les seues cases”.

Es tracta de malalts –ha afegit la diputada de Compromís- que en alguns casos pateixen un estat molt avançat de les seues malalties i als que se’ls ha prescrit estar gitats i en repòs el màxim temps possible, els quals no poder seguir eixa recomanació mèdica perquè el deficient servei d’ambulància de l’Hospital de la Ribera els obliga a estar hores rondant en el vehicle i esperant assentants en el centre hospitalari després de la seua diàlisi fins que l’ambulància els retorna a les seues llars”.

Ortega ja ha mantingut una reunió amb el Comissionat del departament de salud de la Ribera per exposar-li esta problemàtica i així mateix el seu grup registrarà en Les Corts una iniciativa parlamentària perquè s’apliquen mesures per millorar la situació dels pacients que reben diàlisi a l’Hospital de la Ribera.

Segons Ortega “no podem permetre que estes persones, amb una salut molt delicada, estiguen patint este tracte inhumà a l’hora de rebre el seu tractament. S’ha d’obligar a l’empresa que gestiona este servei a prestar-lo d’una manera que no vaja en detriment del benestar dels pacients”.