Bota al contingut principal

La portaveu adjunta del grup parlamentari Compromís, Mireia Mollà, s’ha referit hui a les informacions que apunten que els informes d’impacte econòmic i els contractes de patrocini de la Fòrmula 1 han sigut inclosos en el procés judicial obert pel jutjat d’instrucció número 2 de València.

Per a Mollà “a mesura que avança la investigació es fa més gran la dimensió d’este cas de corrupció en el qual el govern del PP va muntar un entramat a través d’on uns empresaris molts concrets es van folrar a canvi de deixar un gran forat en les arques públiques valencianes”.

Segons Mollà “inclús a través dels informes oficials d’impacte del gran premi, amb xifres que tractaven de manipular, és pot comprovar que la Fòrmula 1 a València va ser una ruïna”.

Per a la parlamentària de Compromís “estem davant d’un  gran esdeveniment corromput des dels seus inicis, quan un senyor multimilionari, Bernie Ecclestone, va dir que hi hauria F1 si guanyava el PP les eleccions, i condicionà eixe projecte al fet que els valencians votaren d’una manera determinada. Es creà una empresa pantalla de la Generalitat, Valmor, per enganyar la ciutadania sobre qui pagava la Fòrmula 1 i a partir d’ahí tot va anar encaminat a amagar el fracàs de cada gran premi”.

“Esperem que la justícia traga a la llum tota la dimensió d’este cas de corrupció i que imputats com Francisco Camps o Lola Jhonson, acaben pagant per les seues responsabilitats en este saqueig de fons públics”, ha conclòs Mollà.