Bota al contingut principal

El síndic del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha qualificat de cínic l’anunci realitzat per la Presidenta del Partit Popular en la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, segons el qual la seua formació demandarà als condemnats per corrupció pels danys i perjudicis produïts al partit.

Per a Ferri “s’ha de tindre molt poca vergonya per a fer un anunci com el de les demandes de Bonig. Està més que contrastat en els múltiples casos de corrupció del PP que coneguem, i l’Operació Taula no és una excepció, que el partit era un dels beneficiaris màxims dels fons que s’han saquejat a les arques públiques; que estes trames corruptes servien al PP per a finançar-se il·legalment, concórrer dopats en les campanyes electorals i perpetuar-se en el poder”.

“Ací qui realment han sigut perjudicats per la corrupció són les valencianes i els valencians que han patit un deteriorament brutal dels serveis públics amb retallades i privatitzacions conseqüència del saqueig de les arques públiques perpetrat per tantíssims dirigents i càrrecs públics del Partit Popular”.

Les informacions sobre la investigació indiquen que el PP va utilitzar la trama corrupta de Rus per pagar la seua seu de València. Així l’anunci de les demandes és tan esperpèntic que Bonig el va realitzar des d’una seu del PP que precisament es troba en el centre de la investigació perquè presumptament forma part del ventall de beneficis que la corrupció ha atorgat al PP”.

Segons Ferri “instem a la senyora Bonig a deixar de fer el ridícul tractant de fer creure que allò negre en realitat és blanc. El que està tacant la imatge dels actuals dirigents del PP és que no siguen capaços de realitzar cap tasca de lluita contra la corrupció dins del seu partit i que a estes alçades de metàstasi corrupta estesa per tot el PP comencen a plantejar-se si haurien de posar en marxa un departament d’assumptes interns”.

“La investigació sobre l’abast de la corrupció dins del marc de l’Operació Taula, les responsabilitats polítiques i les contractacions de les empreses d’esta trama amb l’administració anem a realitzar-la en Les Corts gràcies a la petició de creació d’una comissió especial que hem realitzat des de Compromís”, ha conclòs Ferri.