Bota al contingut principal

La portaveu adjunta del grup parlamentari Compromís, Mireia Mollà, s’ha referit hui a les informacions que apunten que la trama de corrupció de l’Operació Taula va finançar la campanya electoral del PP de les europees de l’any 2014 amb comissions il·legals del 3%.

Segons ha assenyalat Mollà “aquella campanya a la Comunitat Valenciana va ser dirigida per Alejandro Font de Mora amb un equip en el que figuren imputats per l’Operació Taula com Juan Jose Medina o Luis Salom”.

 “Este escàndol de corrupció va fent-se cada vegada més gran, les eleccions europees són de circumscripció única estatal per tant és el PP de Mariano Rajoy qui justifica les despeses de campanya davant el Tribunal de Comptes. Així veiem que no es tracta només del PPCV, qui era beneficiat per la corrupció era el PP estatal”.

Per a Mollà “estem parlant del finançament il·legal per a organitzar el míting central de campanya de les europees del PP a València a l’Àgora amb la presència del número 1 de la candidatura Arias Cañete i del propi president del partit Mariano Rajoy, entre altres. Un míting envoltat també de polèmica pel lloguer tan baix que el PP va pagar per utilitzar este edifici públic”.

“El presumpte finançament il·legal destapat en l’Operació Taula pareix que alimentava també els caudals del PP de Mariano Rajoy. Al remat en el PP tenien perfeccionat una metodologia de corrupció per anar dopats a les eleccions”, ha conclòs Mollà.