Bota al contingut principal

El síndic de Compromís, Fran Ferri, ha fet referència a l’auto del jutge de l’Audiència Nacional, José de la Mata, pel qual ha obert juí oral pel presumpte finançament il·legal del PPCV.

 Per a Ferri “esta obertura de juí oral demostra que poc a poc, però amb pas ferm, la justícia avança en tot allò que envolta a la corrupció lligada al Partit Popular, que fou de tan gran magnitud que està sent investigada i jutjada en casos i tribunals diferents arreu de l’estat”.

 “Gürtel fou l’inici del destapament massiu de la corrupció del PP per part de la justícia, després han vingut múltiples casos de corrupció més on, sense excepció, el partit acabava sent un dels beneficiaris màxims dels fons que es saquejaven a les arques públiques. Amb totes les evidències que coneguem estem convençuts que la justícia demostrarà que aquestes trames corruptes servien al PP per a finançar-se il·legalment, concórrer dopats en les campanyes electorals i perpetuar-se així en el poder”.

Ferri ha destacat també “que no és només el PP valencià, pel que s’ha fet públic de les investigacions els múltiples casos de corrupció estaven connectats entre sí, el presumpte finançament il·legal del PP a terres valencianes pareix que alimentava també el PP de Mariano Rajoy”.