Bota al contingut principal

El senador territorial de Compromís, Carles Mulet, ha lamentat que el PP “arrope” i done “molt d’afecte” a la senadora territorial popular Rita Barberá, quan en l’operació Taula consten ja imputats el propi Partit Popular, regidors del PP de València i assessors de la formació conservadora.

“Rita ha arribat al Senat a menjar, ha estat rebuda amb alegria, se li ha preparat un lloc molt visible a l’hemicicle i observem com, tot i marcar distància amb ella des de la cúpula del PP en el cas de possible blanqueig que suposa el cas Taula, la realitat és que s’ha comportat com si fos ‘la jefa’ dels populars al Senat”, ha indicat Mulet.

Per a Compromís el PP segueix sent “condescendent” amb la corrupció. “Ens dona molta llàstima que les autoritats d’institucions valencianes, com l’Ajuntament del Cap i Casal, les diputacions d’Alacant, Castelló i València, s’estiguen caracteritzant per ser -de forma aïllada- del PP i tindre problemes judicials molt greus. O bé estan a la presó, o s’enfronten a greus delictes”, ha conclòs.

D’altra banda, el senador ha intervingut en la defensa de l’esmena a la moció del Grup Popular a favor de les diputacions provincials. Mulet ha considerat “l’oportunitat” de l’arribada d’aquesta moció “al mateix temps que el jutge anuncia que processa Joaquín Ripoll, expresident de la diputació d’Alacant pel cas Brugal gestat a la diputació alacantina”.

D’altra banda ha recordat que l’exvicepresident de la de Castelló, Francisco Martínez, mà dreta de Carlos Fabra, està sent investigat per prevaricació i com Francisco Rus, expresident de la Diputació de València “comptava bitllets de mil en mil en un cotxe” fruit, probablement, de mossegades. “Per això vostès han utilitzat les diputacions, per a col·locar el millor del seu partit”, ha afegit el senador Mulet.