Bota al contingut principal

El diputat de Compromís, Ignasi Candela, li ha retret hui a Mariano Rajoy que “com més obstacles posen als refugiats, més gran serà la fossa comuna del Mediterrani”. En aquest sentit, Candela ha carregat contra la Comissió Europea per “negociar amb vides humanes” i ha finalitzat la seva intervenció amb una pregunta a Rajoy: “Pugues vostè dormir tranquil a les nits havent signat aquest acord?”.

Candela ha acusat a la Comissió de “no estar a l’altura” i ha afirmat que Rajoy “no només no ha estat a l’altura sinó que s’ha dedicat a torpedejar totes les iniciatives polítiques i socials que pretenien ajudar als refugiats; i els valencians podem donar bon compte d’això”, en al·lusió a les propostes que es van fer des de la Generalitat Valenciana.

El diputat de Compromís ha afirmat que amb el “Acord de la Vergonya” la Comissió “ha decidit alçar un mur infranquejable a Europa” i “bloquejar la via terrestre” davant els refugiats que “fugen del terror del Daesh”, cosa que no serveix “de res”, perquè “els que fugen de l’infern, seguiran fugint”.