Bota al contingut principal

Compromís demana al govern que reprove al ministre d’Industria, Energia i Turisme en funcions, José Manuel Soria per aparèixer a la documentació interna del despatx panamaneny Mossack Fonseca.

La formació valencianista ha sol·licitat que el ministre deixe el càrrec “hui mateix”, ja que considera inadmissible que una persona que apareix vinculada a un paradís fiscal tinga un lloc al govern de l’Estat. Així mateix el diputat Ignasi Candela ha demanat una comissió d’investigació al Congrés per aclarir la relació entre l’executiu i el cas panamaleaks.

El diputat valencià lamenta que el govern en funcions “no tinga gens d’interés en ser un exemple per a la ciutadania” i recorda que “en altres països d’Europa la dimissió per un escàndol com aquest no seria una opció sinó una obligació”.

Per a Candela “este és un altre exemple del perquè necessitem un govern de canvi i a la valenciana a Madrid. No podem deixar que aquesta gent governe quatre anys més fent amnisties fiscals com la del senyor Montoro.”