Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha qualificat com “una nova vergonya que desgraciadament no ens sorprèn”, la informació coneguda hui segons la qual Gerardo Camps, en cinc anys com a conseller del PP i responsable de la Societat Projectes Temàtics, va carregar a l’erari públic 221.000 euros en concepte de restaurants, hotels i viatges.

“Davant este tipus d’actuació des de Compromís exigim al Ministre Montoro que en la seua obsessió per què la nostra autonomia reduïsca el dèficit comence per reclamar-li a Gerardo Camps que ens torne als valencians i valencianes estos diners gastats injustificadament”.

“I ja posats que Montoro reclame a la resta de dirigents del PP que han realitzat les mateixes pràctiques que Gerardo Camps, com per exemple a Rita Barberà, que ens tornen els diners malgastats o directament furtats en els múltiples casos de corrupció, així començarem a quadrar els comptes”.

Segons Ferri “al mateix temps Montoro hauria de preocupar-se perquè els valencians tinguem un finançament just i un reconeixement del deute històric. El què és una gran injustícia és que davant el tracte que ens dispensa l’estat i el balafiament i saqueig a què hem sigut sotmesos per governs del PP, el benestar dels valencians haja de ser retallat per què al ministre li isquen els comptes”.