Anar directament a les notícies

Ferri: “Després de la sentència del TC és més evident que els valencians necessitem un govern de l’Estat aliat dels nostres interessos”

Publicat el en General

El síndic de Compromís, Fran Ferri, ha mostrat la disconformitat de la seua formació amb la sentència del Tribunal Constitucional que rebutja el recurs que la Generalitat Valenciana va presentar contra la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2016 per la situació de discriminació financera que comporta cap al territori valencià.

Segons Ferri “no entenem el posicionament del Tribunal perquè l’infrafinançament que patim genera una desigualtat evident dels valencians respecte a la ciutadania de la resta de l’Estat i la igualtat és un dels drets fonamentals recollits en el text constitucional”.

Esperem que el Consell seguisca explorant totes les vies per reclamar un tracte no discriminatori però des de Compromís sabem que la solució definitiva passa per aconseguir un govern de l’Estat que siga aliat dels valencians i valencianes i no ens tracte com a ciutadans de segona. Cal que el poble valencià es plante en les urnes el pròxim 26 de juny davant d’esta gravíssima injustícia”.