Bota al contingut principal

 

Ferri: “esta actuació per part dels responsables d’alguns centres concertats  és vergonyosa, totalment antiètica i de dubtosa legalitat”

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha mostrat la preocupació de la seua formació després de ser coneixedors de primera mà de les pressions que estan rebent docents de centres educatius concertats per part dels seus caps per obligar-los a assistir a la concentració que ha organitzat la patronal per al pròxim diumenge a València.

“Pel que ens conten treballadors de la concertada, s’estan fent llistes als centres per etiquetar qui va i qui no va a eixa concentració i si se’ls diu que si s’ha de prescindir de professorat, els qui no vagen a la concentració seran els primers en caure. Estos treballadors senten estes pressions com una extorsió, que no s’atreveixen a denunciar per por”.

Per a Ferri “esta actuació per part dels responsables d’alguns centres concertats  és vergonyosa, totalment antiètica i de dubtosa legalitat. S’està evidenciant que estem davant d’una concentració que està muntada per a donar suport als interessos econòmics de la patronal privada de l’ensenyament concertat i no per a defensar els drets educatius de l’alumnat, les famílies i el professorat de la concertada i estem comprovant que són capaços de tot per assegurar-se l’assistència dels seus treballadors”.

“Les declaracions dels impulsors de la concentració en els mitjans de comunicació són realment desconcertants perquè a preguntes dels periodistes no son capaços de justificar amb dades objectives el perquè d’esta protesta i veient que amb simples consignes sense fonament no aconsegueixen mobilitzar al seu professorat han passat a les pressions”, ha conclòs Ferri.