Bota al contingut principal

Compromís-Podemos-EUPV “A la valenciana” ha registrat aquest matí davant la Junta Electoral Provincial de València les seues candidatures al Congrés i Senat amb les que concorreran a les eleccions generals del 26 de juny, una presentació que s’ha fet de manera conjunta en les tres circumscripcions.

Tal com ha assegurat el cap de llista al Congrés, Joan Baldoví “aquesta candidatura treballarà per a ser la primera força al País Valencià i guanyar les eleccions al Partit Popular”. “Aquesta terra ja és una terra de canvi i ha de ser la punta de llança del canvi a l’Estat espanyol”. En aquest sentit, el dirigent de Compromís ha volgut ressaltar que la candidatura “A la Valenciana” ha de ser una candidatura il·lusionant que farà que la gent vaja a votar el pròxim 26 de juny, “si volem un govern de progrés, ningú pot quedar-se en casa sense anar a votar”.

Segons Àngela Ballester, número 2 al Congrés, “estem molt satisfets per haver pogut sumar a gent tan diversa en aquesta candidatura, una candidatura que vol sumar tots els esforços possibles de tota la gent que vol un canvi real en el Govern de Madrid. En aquesta ocasió, podrem aconseguir superar al Partit Popular al País Valencià”

Llista completa al Congrés: Joan Baldoví, Àngela Ballester, Enric Bataller, Rosana Pastor, Ricardo Sixto, Sergi González, Paula Espinosa, Lola Bañón, Vicent Alonso, Teresa Díaz, Reyes Matamales, Jaime Paulino, Roser Maestro, Lorena Calatayud, Jordi Alamán i Joan Ribot Canut.

Llista completa al Senat: Ferran Martínez, Dolors Pérez i Pilar Dasi.