Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Marian Campello, ha assegurat hui que “amb la decisió de la Junta Electoral de Zona de València d’arxivar la reclamació presentada pel Partit Popular sobre la celebració de la primavera educativa, queda palès, novament, que els continus atacs de la dreta valenciana a la gestió d’Educació no tenen cap recorregut i són realitzats amb l’únic ànim de manipualar l’opinió pública”.

La Presidenta de la Junta Electoral ho deixa ben clar en el seu escrit «la Primavera Educativa s’havia planificat amb molta antelació a les pròximes eleccions i es troba dins d’una activitat normal de l’administració pública».

Per a Campello “sembla que el PP no entén que la gent pot fer us dels espais públics sense un objectiu electoral, pot ser siga perquè ells únicament convoquen a la gent a eixir al carrer amb l’objectiu d’obtindre redit electoral com vam veure el passat diumenge”.

El PP no està acostumat a posar en valor els interessantíssims projectes educatius que es fan a les nostres escoles, per això han criticat la Primavera Educativa”.

Durant el cap de setmana del 13, 14 i 15 de maig la ciutat de València va ser l’epicentre de l’educació valenciana on els protagonistes van ser els docents les famílies i els alumnes.

Segons la diputada de Compromís “el Partit Popular demostra que només pensa en clau partidista i electoral i no entén que l’administració puga posar les eines perquè la comunitat educativa compartisca lliurement projectes i experiències com va ocórrer a la Primavera Educativa”.

Malauradament si parlem de la gestió del PP en Educació hem de parlar de Ciegsa, de barracons i del maltracte continu a l’escola pública en benefici de la privada. El conseller Marzà en un any de govern ha fet més per la qualitat educativa que el PP en 20 anys. La Primavera Educativa va posar al lloc que es mereix a la comunitat educativa valenciana”, ha conclòs Campello.