Bota al contingut principal

La diputada i portaveu de Compromís en la Comissió de Sanitat a les Corts, Isaura Navarro, ha manifestat que “la celeritat de la direcció de l’Hospital Clínic en reaccionar davant el cas denunciat per una metge de les pressions per a que renunciara a una plaça, evidencia l’interès d’este govern en posar fi a les cacicades del sistema creat pel PP. I el fet de que se cridara a la treballadora per borsa evidencia que s’està cridant a la gent inscrita en la mateixa, la qual cosa abans no es feia”.

“Ara el següent pas és derogar el mecanisme del borsí per a que ni tan sols siga una opció, acabant amb estes pràctiques per a sempre, i continuar perseguint i controlant este tipus de pràctiques vergonyoses que el Govern del Botànic vol deixar enrere per a sempre”.

En este sentit, la diputada Isaura Navarro ha recordat  la proposta que el grup parlamentari Compromís va presentar el mes de març per instar el Consell a modificar la norma que regula el ‘borsí’ o sistema de contractació per a cobrir llocs de treball, amb una durada inferior a un mes, en l’àmbit sanitari públic valencià. Una modificació l’objectiu de la qual és incloure les exigències de publicitat, mèrit i capacitat.