Bota al contingut principal

La diputada i portaveu de Compromís en la Comissió d’Investigació de l’Accident del Metro, Isaura Navarro, ha manifestat que “després d’estos mesos de treball, de tantes compareixences, i hores dedicades, el que podem veure és que al voltant de l’accident de metro, ocorregut a València fa 10 anys, ha hagut ocultació de proves i manipulació”.

Segons Navarro, “hui acabem les sessions d’aquesta comissió en les Corts Valencianes, on hem vist com alguns han intentat oferir una veritat, que era la veritat oficial, i que no era la veritat real. I que tot el treball que hem estat fent ha sigut per a esbrinar exactament què va ocórrer. Però no a soles per la causa de l’accident, que no hi ha una única causa sinó que són múltiples causes. També per a analitzar eixa gestió política per part d’un Govern que volia amagar la veritat a les víctimes i a la societat valenciana”.

“L’accident de metro del 3 de juliol de 2006 es va gestionar molt mal per part de l’anterior govern del Partit Popular. I a més a més s’ha deixat abandonades, durant tots estos anys, a unes persones demanant justícia i reparació. Ara, amb aquesta comissió d’investigació que hui es tanca, nosaltres estem fent eixa tasca política que va quedar pendent i estem dedicant tot el nostre esforç i totes eixes hores de treball perquè les víctimes s’ho mereixen. I la societat valenciana té tot el dret a saber per fi la veritat”, ha conclòs la diputada Isaura Navarro.