Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha lamentat l’elecció d’Ana Pastor com a nova presidenta de la Mesa del Congrés. “És una mala notícia que PP i Ciutadans hagen ‘premiat’ a Ana Pastor amb la presidència de la Mesa del Congrés, una persona que durant anys ha negat a les valencianes i els valencians les infraestructures que el territori necessita, com per exemple, el Corredor Mediterrani”.

“Pastor és una de les persones de confiança de Mariano Rajoy, i per tant, es tracta d’una decisió continuista de majoria conservadora que farà que moltes de les iniciatives que presentem els grups progressistes al Congrés no es puguen debatre o tinguen més dificultats”

Baldoví ha assegurat que, malgrat la majoria conservadora de la Mesa del Congrés, els diputats de Compromís han volgut reflectir a través d’unes samarretes un missatge d’esperança “No ens resignem, un altre govern és possible”. Per al diputat valencià, “tot i que els números ara són més difícils que en desembre, no hem d’acceptar la fatalitat que el Partit Popular torne a governar. Des de Compromís treballem per intentar aconseguir que siga un govern de canvi el que lidere el futur d’este país “.