Anar directament a les notícies

Baldoví: “Que PP i C’s premien a la ministra que ha negat les infraestructures al poble valencià és una mala notícia”

Publicat el en General

El portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha lamentat l’elecció d’Ana Pastor com a nova presidenta de la Mesa del Congrés. “És una mala notícia que PP i Ciutadans hagen ‘premiat’ a Ana Pastor amb la presidència de la Mesa del Congrés, una persona que durant anys ha negat a les valencianes i els valencians les infraestructures que el territori necessita, com per exemple, el Corredor Mediterrani”.

“Pastor és una de les persones de confiança de Mariano Rajoy, i per tant, es tracta d’una decisió continuista de majoria conservadora que farà que moltes de les iniciatives que presentem els grups progressistes al Congrés no es puguen debatre o tinguen més dificultats”

Baldoví ha assegurat que, malgrat la majoria conservadora de la Mesa del Congrés, els diputats de Compromís han volgut reflectir a través d’unes samarretes un missatge d’esperança “No ens resignem, un altre govern és possible”. Per al diputat valencià, “tot i que els números ara són més difícils que en desembre, no hem d’acceptar la fatalitat que el Partit Popular torne a governar. Des de Compromís treballem per intentar aconseguir que siga un govern de canvi el que lidere el futur d’este país “.