Bota al contingut principal

La denúncia, presentada per Compromís el passat 21 de juny davant la Ciutat de la Justícia de València, ha desembocat en l’obertura de diligències penals informatives per part de la Fiscalia Anticorrupció, a l’haver trobat indicis de delicte en l’adjudicació a dit per part de la Diputació de Castelló i la Generalitat, presidides en eixe moment per Carlos Fabra i Francisco Camps, a l’empresa Match Golf Consulting per a l’organització del torneig de golf de Castelló ‘Master de Golf Costa Azahar’.

Segons ha assenyalat Baldoví, “la decisió de la Fiscalia el que ve a dir és que aquella denúncia que es va presentar des de Compromís tenia bases sòlides per a veure possibles indicis de delicte. Ara el que esperem és que els tribunals establisquen el grau de responsabilitat dels polítics que van signar este conveni presumptament fraudulent i arbitrari, i que en va costar més de 10 milions d’euros a totes les valencians i els valencians”.

Per la seua part, la diputada Marta Sorlí ha volgut mostrar la seua satisfacció per la decisió presa per part de la Fiscalia. “Hem de recordar que estem parlant de més de 10 milions de diners públics que la Diputació de Castelló i la Generalitat s’han encarregat de malbaratar per algun motiu que desconeixem. Una operació que la Fiscalia Anticorrupció ha vinculat amb la trama Púnica. Això torna a demostrar que no ens trobem enfront a casos aïllats. Des de Compromís continuarem treballant per tractar de destapar tots els casos de corrupció i aconseguir que els responsables retornen fins a l’últim cèntim furtat a la ciutadania”.