Bota al contingut principal

El portaveu adjunt del grup parlamentari Compromís, Juan Ponce, ha mantingut hui en Les Corts una reunió de treball amb un autònom i un assalariat del taxi de l’Àrea de Prestació Conjunta de València per continuar escoltant els diferents membres del sector i estudiar com millorar les seues condicions laborals, tant dels autònoms propietaris de les llicències com dels assalariats.

Segons ha assenyalat Ponce “el govern del PP va deixar el sector del taxi desregulat i en una situació de greu precarietat laboral, amb una Àgencia Valenciana de la Mobilitat que mai va actuar sobre el sector i que va ser finalment eliminada”.

“El Govern del Botànic ha d’afrontar ara, a través de la nova Autoritat Metropolitana de Transport, la problemàtica que viu el sector del taxi per a garantir que puguen oferir un servei públic de màxima qualitat, amb el valor afegit de rapidesa i servei personalitzat que caracteritza esta modalitat de transport. Des de l’administració pública valenciana s’ha de donar una solució global que garantisca un correcte desenvolupament del sector i corregisca la precarietat en què es troben alguns dels seus treballadors i treballadores”, ha conclòs Ponce.