Bota al contingut principal

La portaveu adjunta del grup parlamentari Compromís, Mireia Mollà, ha contestat a les declaracions realitzades hui per la vicesecretària d’Organització del PPCV, Mari Carmen Contelles, qui “ha tingut la gosadia d’afirmar que la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, engreixa la nòmina d’alts càrrecs mentre se segueixen sense cobrar les ajudes de la dependència, i ho ha dit sense que li caiga la cara de vergonya”.

Segons ha assenyalat Mollà “ací els únics que engreixaven alguna cosa eren els del PP. Engreixaven les seues butxaques amb els diners de la corrupció, amb pernils de Jabugo, pins d’or i joies d’Swaroski, regalades per trames de pocavergonyes. El PP hauria de fer dieta en corrupció”.

“Els recents canvis en el Consell s’han realitzat per reforçar les polítiques d’ocupació, serveis socials i obtenció de fons de la Unió Europea. Canvis pensant en els ciutadans, canvis que contrasten amb el que ve fent el PP que per interessos partidistes poc confessables envia a Rita Barberà al Senat o al dofí d’Isabel Bonig, Óscar Clavell, al Congrés, estant imputat.

Per a la parlamentària de Compromís “cada vegada que el PP utilitza les ajudes de la dependència per fer oposició demagògica fa el ridícul i es posa en evidència, ahí està la realitat reflectida en xifres. El govern del Botànic ha augmentat el pressupost un 60% en dependència per a desfer el tap de 45.000 persones esperant les ajudes que deixà el PP; sí, el mateix partit que en comptes de demanar perdó als dependents per una gestió inhumana tracta ara de utilitzar-los per fer oposició”.