Anar directament a les notícies

Sorlí: “Renfe tornarà a arruïnar la ‘vuelta al cole’ dels universitaris que s’hagen de desplaçar en rodalies”

Publicat el en Economia i Ocupació

La diputada de Compromís al Congrés, Marta Sorlí, ha presentat una Proposició No de Llei per demanar la transferència de competències del servei de tren de rodalies a la Generalitat Valenciana, per considerar que el Govern central ha estat renunciant de fa anys a oferir un servei de rodalia digne al País Valencià i que és el moment que ho faça la Generalitat.

“El curs acadèmic universitari que està a punt de començar ho farà amb els mateixos problemes per als alumnes que s’hagen de desplaçar de ciutat”. És una vergonya que el servei de trens diari entre Castelló i València haja passat en pocs anys de 80 trens diaris a només 33 a causa de les obres del tercer rail del corredor del mediterrani” ha afirmat Sorlí.

 Tal com ja havia fet l’Ajuntament de Castelló, la diputada de Compromís al Congrés també ha sol·licitat que Renfe compense als milers d’usuaris afectats per la deficiència del servei amb una reducció del preu del bitllet del 50%. “Rajoy va admetre en el ple d’investidura que ni el finançament ni les infraestructures valencianes havien sigut una prioritat del seu govern i la seua incompetència i falta de responsabilitat la pateixen cada dia els usuaris dels trens de rodalia”.