Anar directament a les notícies

Compromís mostra la seua satisfacció davant el desbloqueig en el Consell Rector de la CVMC

Publicat el en General

La portaveu adjunta de Compromís, Mireia Mollà, ha mostrat la satisfacció del seu grup pel desbloqueig en el parlament valencià de l’elecció del president i dels membres del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

“Des de Compromís sempre hem dit que volíem un consens per a l’elecció del Consell Rector que com a mínim fora com el que va tindre l’aprovació de la llei i sembla que finalment podrà ser així”.

Per a Mollà “no podem estar més temps sense recuperar el dret a uns mitjans propis en la nostra llengua per això hem treballat intensament per superar la situació de bloqueig. Així mateix els nous mitjans públics són necessaris per a recuperar el sector audiovisual valencià, reflotar la nostra indústria i generar llocs de treball de qualitat”.

“Volem posar en valor novament la llei que aprovàrem a Les Corts, que és la normativa sobre mitjans públics més avançada de l’Estat, va ser aprovada sense cap vot en contra i garantirà que els nous mitjans públics siguen independents, plurals, ben gestionats i en valencià”.

Segons la parlamentària de Compromís “ara, en materialitzar-se el desbloqueig per a l’elecció del Consell Rector, des de Les Corts hem d’accelerar els processos per què els membres del Consell Rector es posen el més prompte possible a treballar per posar en marxa els que han de ser els mitjans de comunicació públics de tots els valencians i valencianes”.