Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mireia Mollà, ha mostrat la satisfacció del seu grup pel desbloqueig en el parlament valencià de l’elecció del president i dels membres del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

“Des de Compromís sempre hem dit que volíem un consens per a l’elecció del Consell Rector que com a mínim fora com el que va tindre l’aprovació de la llei i sembla que finalment podrà ser així”.

Per a Mollà “no podem estar més temps sense recuperar el dret a uns mitjans propis en la nostra llengua per això hem treballat intensament per superar la situació de bloqueig. Així mateix els nous mitjans públics són necessaris per a recuperar el sector audiovisual valencià, reflotar la nostra indústria i generar llocs de treball de qualitat”.

“Volem posar en valor novament la llei que aprovàrem a Les Corts, que és la normativa sobre mitjans públics més avançada de l’Estat, va ser aprovada sense cap vot en contra i garantirà que els nous mitjans públics siguen independents, plurals, ben gestionats i en valencià”.

Segons la parlamentària de Compromís “ara, en materialitzar-se el desbloqueig per a l’elecció del Consell Rector, des de Les Corts hem d’accelerar els processos per què els membres del Consell Rector es posen el més prompte possible a treballar per posar en marxa els que han de ser els mitjans de comunicació públics de tots els valencians i valencianes”.