Anar directament a les notícies

Navarro: “La justícia també posa punt i final a la política del PP que premiava a les universitats privades amb les pràctiques en els hospitals públics”

Publicat el en Sanitat i Benestar

La diputada de Compromís en Les Corts, Isaura Navarro ha mostrat la satisfacció de la seua formació pel rebuig del TSJCV al recurs de la Universitat Catòlica sobre les mesures dels Consell sobre pràctiques d’estudiants de medicina en hospitals públics.

Per a Navarro «el Tribunal posa trellat davant la injustícia plantejada per la Universitat Catòlica que el que pretén és una equiparació impossible, perquè no és el mateix estudiar en la pública que en la privada. La Universitat pública la financem entre tots i de manera natural i lògica els hospitals públics és el lloc on han d’anar els alumnes els estudis dels quals també financem entre tots».

«El que s’ha fet és fer justícia i ficar un punt i final a la política del Partit Popular que premiava més a les universitats privades, permetent un millor accés a les pràctiques als seus alumnes en detriment dels de la pública. Eixa política de premiar a la privada s’ha acabat i ara és fa allò lògic, que des d’una administració pública, des del Consell, es garantisca que la Universitat pública tinga els millors serveis i isquen d’allí els estudiants millor preparats».

  • hector gonzalez

    Me n’alegro moltíssim de llegir això. La tristesa ens supera de vegades, en veure que els nostres drets essencials ens han sigut furtats any rere any. Per fortuna del País Valencià que no tot s’ha perdut encara, i persones nobles, malgrat que sone anticuat, estan treient pit a la tempesta ètica permanent que patim els que hem arribat a grans, i vegem què el Drac de què ens parlaven de xiquets, amic nostre, s’ha tornat boig i està socarrant a tothom, incloent-hi les seues cases, terres de cultiu, ports de pescadors i muntanyes, i el que és encara pitjor, ilusions, somnis, desitjos i esperances. Lluitar per defensar aquestes coses VAL la pena, amb V de València, V de Valenta i per què no, amb V de Vendetta. Demane un fortíssim aplaudiment per a aquesta noble i serena nostra representant a les Corts, Isaura Navarro, i per a la quadrilla parlamentària del nou govern valencià d’esquerres. Jo no em quedaré aquí més temps segut a la cadireta esperant el no-res. Eixiré a buscar-ho, però no d’un cop, sinó sovint; com Isaura, ‘ambValentia’