Anar directament a les notícies

Ferri: “Al govern del PP li molesta que els valencians exercim el nostre dret a disposar d’uns mitjans públics en la nostra llengua”

Publicat el en Educació i Cultura

La síndic de Compromís, Fran Ferri, ha qualificat els entrebancs del ministre Montoro cap a la posada en marxa del nou servei de ràdio i televisió públics depenent de la Generalitat Valenciana com un intent de paralitzar la seua obertura.

Per a Ferri “les objeccions del govern central del PP cap a la llei de la nova rtv pública no són més que una excusa per tractar d’impedir que els valencians i valencianes exercim el nostre dret a disposar d’uns mitjans públics en la nostra llengua”.

 “Ara que estem apunt de nomenar al Consell Rector de la CVMC el govern del PP s’inventa la possibilitat d’un recurs per tractar d’impedir l’obertura de la radio i televisió públiques. El PP ja ho va intentar bloquejant en Les Corts el nomenament del Consell Rector i com no ho han aconseguit exploren la via del recurs al constitucional”.

“Desde Compromís aprofitarem la reunió que tenim dimecres a Madrid amb el ministre Montoro per a reclamar-li que no posen eixe recurs i que s’avinguen a què els valencians tinguem un servei públic que el PP va tancar sense tindre en compte a ningú”, ha conclòs Ferri.