Bota al contingut principal

El síndic de Compromís a les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha mostrat la seua satisfacció després de la votació d’este matí per a constituir el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), “que fa que hui siga un gran dia per als valencians i valencianes perquè recuperem el dret  a tindre una ràdio i televisió públiques”.

Segons Ferri, “hui per fi comença a caminar el Consell Rector. Les Corts ja hem fet la nostra feina.
Hem aprovat aquest òrgan amb una àmplia majoria. I cal recordar que tenim una llei avançada, la més avançada de l’Estat. Una llei que apostava per posar pesos i contrapesos per a que mai més tinguérem un Canal 9 com a màquina de partit”.

“El PP ha volgut aprofitar eixos mecanismes per a bloquejar durant tot este temps la nova ràdio i televisió. I hui hem vist un nou exemple, abandonant tot el grup parlametari del PP l’hemicicle. Són excuses. I si hui la candidata del PP no ha eixit ha sigut perquè no estaven els membres del PP, no per cap altra cosa.
Són excuses perquè en el fons el que passa és que tenim dos models molt diferents. El PP aposta per un model de 1.300 milions de deute. Nosaltres apostem per una corporació sostenible i ben gestionada que no podrà endeutar-se”.

“Mentre el PP apostava per repartir entre empreses d’amiguets, nosaltres apostem per reactivar tot el sector audiovisual. Mentre el PP apostava per obrir la televisió a la Gürtel, nosaltres apostem per obrir-la a la nostra societat civil, com a les víctimes del metro. I mentre el PP apostava, en definitiva, per una màquina de manipular, nosaltres apostem per una televisió i ràdio públiques, de qualitat, i en valencià”, ha conclòs Fran Ferri.