Bota al contingut principal

El síndic de Compromís, Fran Ferri, ha qualificat d’inacceptable que la portaveu del PP, Isabel Bonig, exhibisca impúdicament el seu desconeixement sobre el Consell Jurídic Consultiu i les seues funcions.

Bonig ha assegurat que amb la renovació efectuada hui de membres del CJC, lleis de tant calat i importància com la de Pressupostos i la d’Acompanyament quasi no van a ser informades o van a ser-ho amb molt poc temps per este organisme, quan la llei que regula el CJC exclou explícitament, en el seu article 10, que siga consultat per l’avantprojecte de Llei de Pressupostos de la Generalitat Valenciana.

És alarmant que la portaveu del PP es dedique a realitzar crítiques al Consell sense atendre a si el que diu correspon, encara que siga mínimament, amb la realitat. Bonig està demostrat una gran ineptitud en la seua labor d’oposició, limitant-se a escridassar i dir el primer que li ve al cap”.

Bonig també ha qualificat hui de precipitada la renovació del CJC, a la qual cosa des de Compromís se li recorda que este organisme està en funcions des del 2 de setembre, així que no sé per on veu la precipitació la portaveu del PP.

Bonig no ha desaprofitat hui tampoc la ocasió per tornar-se amagar darrere d’un dictamen del Consell Jurídic Consultiu, el de la Llei sobre Identitat de Gènere, per a no expressar allò que hi ha al darrere, la seua intransigència amb les diversitats, que està en contra dels drets de les persones transsexuals. Sembla que també hem de recordar-lo a la portaveu del PP que el CJC és consultiu com el seu nom indica i no preceptiu, ha conclòs Ferri.