Bota al contingut principal

El síndic de Compromís, Fran Ferri, s’ha referit a l’escorcoll policial realitzat hui en les dependències del Circuit del Motor arran de les investigacions que es duen a terme per les irregularitats que envolten els grans premis de Fórmula 1 realitzats a València.

“Ens congratulem pels avanços de l’actuació judicial per este cas, des de Compromís hem vingut denunciant des de fa anys la gestió tan obscura que el PP va dur a terme amb l’organització de la Fórmula 1, un gran esdeveniment que va suposar un saqueig de les arques públiques valencianes”.

 Per a Ferri “allò important ara, a més de què la justícia delimite les responsabilitats pels delictes que s’investiguen, és que els responsables d’este saqueig tornen els diners furtats als valencians i valencianes, per això no ens cansarem de reclamar-ho”.

“Resulta preocupant que quan la justícia més posa contra les cordes a Francisco Camps i el seu govern per l’organització irregular dels grans premis de F1, l’actual presidenta del PP, Isabel Bonig, es dedique a estretar vincles amb els responsables de l’epoca més fosca i corrupta de la gestió popular. Això diu molt de la seua catadura i evidencia que Bonig en compte d’estar al costat dels interessos dels valencians està per amagar les conseqüències de la nefasta etapa del PP al govern de la Generalitat”, ha conclòs el portaveu de Compromís.