Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Isaura Navarro, ha assenyalat hui respecte a la investigació que el Jutjat nº4 de València du a terme pel presumpte cobrament de comissions per part de Ribera Salud per les pròtesis i altres productes mèdics que “el poble valencià està fart de què ens furten els diners i ens trobem davant d’un nou cas de corrupció investigat per la justícia”.

Segons Navarro “dins del model estrela de la sanitat del Partit Popular es va crear presumptament un mecanisme per a traure més tall de diners amb mordidas a través del servei públic gestionat per Ribera Salut. La justícia investiga si eixa empresa en lloc de preocupar-se per millorar la qualitat assistencial el que ha fet és dedicar-se a crear un mecanisme per a traure més benefici a costa dels diners públics”.

“Tot apunta a què el que ha fet Ribera Salud creant-se una empresa per a traure de la comptabilitat l’adquisició del material sanitari suposa una vulneració de la bona fe contractual perquè el material mèdic es paga dins de la càpita que li abona la Generalitat. Per tant traure-ho fora és traure-ho del control de les auditories i a més fer-ho per aconseguir més benefici ocultat a l’administració valenciana”.

 “Si es demostra que Ribera ha estat passat factures per més diners del que en realitat ha pagat, estem davant d’un robatori de diners als valencians i valencianes, qüestió que per fortuna ja està en procés d’investigació judicial”, ha conclòs Navarro.