Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha valorat hui la documentació relativa al Cas Taula, coneguda hui, segons la qual el PP de la Ciutat de València va gastar 3 milions d’euros en la campanya electoral de 2007, vint vegades més d’allò declarat.

Per a Ferri “queda clar que el PP de València va fer trampes durant la campanya de 2007 i va acudir dopat a les eleccions. Això demostra el nul respecte cap a la democràcia que té la dreta valenciana, intentant manipular una cosa tan elemental com la decisió dels ciutadans en unes eleccions”.

“És un atemptat a la democràcia que el PP de València utilitzara milions d’euros d’obscura procedència per guanyar les eleccions. Des de Compromís esperem que se sàpiga tota la veritat, com l’origen d’aquests diners negres que van servir per finançar les campanyes del PP. De confirmar-se les investigacions, parlem de diners que en última instància acabaven pagant els ciutadans de València i que el PP va utilitzar per intentar perpetuar-se en el poder, com una autèntica màfia política”, ha assegurat Ferri.