Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís aplaudeix la gran labor desinteressada d’experts en economia per a escapolar els comptes de CACSA, CIEGSA o RTVV i veure “els preocupants problemes comptables que tenen les empreses públiques”.

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que el moviment ciutadà “està donant una gran lliçó als mals gestors de la Generalitat. Estos dies, i gràcies a les xarxes socials, especialment Twitter, s’estan difonent per la xarxa els desastrosos comptes de 2010 de la Generalitat, que no són gens bons”.

Les dades difoses per la xarxa, “han donat a conèixer la morositat de RTVV, que en eixe aspecte està fora de la llei per no pagar en temps i en forma als proveïdors, o que, per exemple, els grans sous que s’estan pagant en CACSA”. Morera ha assegurat que la gestió de Camps i del seu equip de conselleres, “ha quedat en evidència, els professionals independents estan deixant en ridícul i estan explicant, amb dades objectives, la nefasta gestió dels recursos públics que ha fet el PPCV”.

Des de Compromís han animat a la ciutadania a consultar les dades que s’estan difonent en Twitter amb els hashtag #MemòriaRTVV, #MemòriaCACSA o #MemòriaCIEGSA, “per a conèixer la realitat del gran colador de diners que s’ha convertit l’administració valenciana amb el govern del PP”, segons Morera.